Salaperill.online 2020

Un dels plantejaments principals de l’activitat de Sala Perill, ha estat sempre donar més visibilitat a la joieria contemporània com a llenguatge artístic, promovent trobades entre joiers i artistes d’altres disciplines, tant per arribar a un públic més ampli com per difondre aquest camp d’expressió artística amb personalitat pròpia: “Petits objectes preciosos per portar posats.” Ara hem decidit fer un pas més, i el que era només un espai d’exposicions evoluciona amb naturalitat a una plataforma multidisciplinària d’art contemporani que engloba sota el seu nom l’espai físic de Sala Perill, situat al cor de Barcelona, ​​Salaperill.online, una galeria virtual amb venda online i sobretot un espai de diàleg per facilitar activitats i projectes que millorin la visibilitat i el desenvolupament artístic dels membres de la plataforma. Sala Perill recull el projecte de Joyas Sensacionales i el transforma en alguna cosa més obert que esperem connecti amb el món de l’art contemporani actual, tant nacional com internacional i que us convidem a gaudir.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email